Embrace Meditatie
De eerste 50 mensen die de meditatie kopen, krijgen er gratis mijn Release meditatie bij cadeau

Als je trauma met je meedraagt, betekent het dat je ooit heel veel kwetsbaarheid hebt ervaren. Je lijf heeft zich zo onveilig gevoeld en daarom heeft het allerlei beschermingsmechanismen ontwikkeld om te overleven. 

Alles waar je op dit moment tegenaan loopt in je leven is zo ontzettend logisch en normaal. Al je angsten, je gevoeligheid, de onderliggende spanning en onrust, de gedachtentrein die maar niet lijkt te stoppen... Het komt allemaal voort uit wat je hebt meegemaakt. 

Het helingsproces wordt vaak gestagneerd door het veroordelen van jezelf. In plaats van verharden en streng zijn tegen jezelf, heeft je lichaam behoefte aan zachtheid. Aan liefdevolle aandacht als je jezelf zo ontzettend kwetsbaar voelt. Je kunt leren om jezelf die zachtheid en liefde te geven. Om je lijf de veiligheid te geven - juist in de momenten waarop je jezelf niet veilig voelt.

Het omarmen van al je kwetsbaarheden, al je gevoeligheid en overlevingsmechanismen is wat je lijf de veiligheid geeft waar ze zo naar verlangt. Om je daarin te begeleiden, heb ik de Embrace meditatie gemaakt. Een krachtige meditatie waarin ik je meeneem in het proces van het voelen van kwetsbaarheid: een heel erg belangrijk onderdeel van heling. In de meditatie komt ook een stukje innerlijk kindwerk aan bod.

De eerste 50 mensen die de meditatie kopen, krijgen er gratis mijn Release meditatie bij cadeau

Embrace meditatie € 39.00

Download hier mijn nieuwste Embrace meditatie.


Voor wie is deze meditatie?

Deze meditatie is voor iedereen. Iedereen die zich herkent in de dingen die ik deel op mijn Instagram account. Voor iedereen die zich kwetsbaar voelt, heeft gevoeld, moeilijk kwetsbaar kan zijn of dat om welke reden dan ook niet mag van zichzelf.
 

Ik zit in een therapietraject. Is deze meditatie dan helpend?

Het is een prachtige aanvulling op alle soorten therapieën.
 

Hoe lang duurt de meditatie?

De meditatie duurt 30 minuten


Hoe werkt het na de aankoop?

Zodra je hebt afgerekend, ontvang je een mail met daarin verdere instructies. Je kunt de meditatie dan downloaden als mp3 en zo vaak als je wil afspelen op je telefoon, tablet of je computer.
 

Wat maakt deze meditatie anders dan al je andere?

In deze meditatie begeleid ik je vooral in het stukje voelen van kwetsbaarheid, en het transformeren van hardheid naar zachtheid voor jezelf. Dit is een belangrijke schakel in je helingsproces, en door een hele meditatie daaraan te wijden, kun je daar op je eigen tempo mee oefenen.