Feel to Heal Instagram Course
Van 6 t/m 12 maart 2023

Trauma in welke vorm dan ook zorgt voor copingmechanismen, zodat alles wat teveel is om te voelen weggestopt kan worden zodat je 'door kunt' met je leven. Wat je eigenlijk aan het doen bent, is óverleven. In deze superkrachtige week ga ik je meenemen op een diepe reis door jezelf. Je ontdekt wat er gebeurt als jij diep leert voelen, je leert wat jouw copingmechanismen zijn en hoe het voelt om veiligheid in jezelf te ervaren.

Als je op welke manier dan ook hebt gevoeld dat je er niet toe doet, je niet waardig bent, ga je de rest van je leven op welke manier dan ook bewijzen dat je dat wel bent. Door onder andere te pleasen, jezelf klein te maken op welke manier dan ook en vooral niet te vertellen hoe je je voelt. Want misschien vinden anderen het niet leuk hoe je je voelt en word je afgewezen. Door je emoties en gevoelens weg te drukken en te vermijden, jezelf niet toe te staan om te voelen wat je voelt en/of gevoeld hebt, staat je lichaam continu in de overlevingsstand. 

WAT GA JE LEREN?

In de Feel to Heal Course ga je leren hoe jouw overlevingsstand eruitziet en wat je nodig hebt om veiligheid in jezelf  te kunnen ervaren. Ga je voelen hoe veiligheid voelt, in jezelf. 

Om elk onderwerp dat ik ga aansnijden écht bij je binnen te laten komen en je de mogelijkheid te geven het echt te voelen, ga ik bij elk thema exclusieve meditaties begeleiden tijdens live sessies.

Op deze manier vinden er meteen diepgaande shifts bij je plaats waardoor je alles wat je leert, kunt integreren in je lichaam. Ook ontvang je een dik digitaal werkboek met aanvullende info en oefeningen die aansluiten bij de onderwerpen die we gaan bespreken.

Lees meer

INSERT screenshots van 4/5 reacties

Ik wil me aanmelden!

Nu aanmelden

D E  M O D U L E S

Deel 1 HET VOELPROCES
Les 1: Trauma (ik vertel alles over hoe trauma in je lijf werkt en hoe je het kunt leren voelen)
Les 2: Beschermingsmechanismen (ik leer hoe ze werken en hoe je ze switcht naar helpende patronen)
Les 3: Heling (ik leer je alles over de belangrijke stappen naar heling)

Deel 2: TRAUMA THEMA'S
Les 4: Pleasen en grenzen herkennen & aangeven
Les 5: Zelfafwijzing, codependentie en verlatingsangst
Les 6: Jezelf wegcijferen, oversharing, ruimte innemen

We sluiten af met een supermooie closing ceremony.

Lees meer

Wat houdt de Feel to Heal Insta Course praktisch gezien in? 

Het gaat een ontzettende deep-dive zijn waarin je jezelf aan alle kanten gaat tegenkomen. We beginnen deze reis op maandag 6 maart 2023 om 20:00 uur. Elke avond zullen de sessies om deze zelfde tijd zijn. De course ga ik via een afgeschermd Instagram-account geven, waar ik exclusieve live sessies over verschillende onderwerpen ga geven waar ik op mijn account ook veel over deel. We gaan écht de diepte in. In de course zal ik een week lang elke avond live gaan over verschillende onderwerpen rondom trauma, waar je ook over jezelf kunt delen en vragen kunt stellen. Zo'n waardevol onderdeel van de week! (delen en vragen stellen is geen vereiste)

Om elk onderwerp dat ik ga aansnijden écht bij je binnen te laten komen en je de mogelijkheid te geven het echt te voelen, ga ik bij elk thema exclusieve meditaties begeleiden tijdens live sessies. Op deze manier vinden er meteen diepgaande shifts bij je plaats waardoor je alles wat je leert, kunt integreren in je lichaam. Ook ontvang je een dik digitaal werkboek met aanvullende info en oefeningen die aansluiten bij de onderwerpen die we gaan bespreken.

Het wordt een supermooie, open, eerlijke, krachtige, kwetsbare, verhelderende week. 

Via Instagram, dus

Omdat het via Instagram is, kun je de course lekker helemaal op je eigen tempo en vanuit jouw veilige plekje volgen. Je hoeft je niet te laten horen en te laten zien, niemand ziet en hoort jou als je daar geen behoefte aan hebt. Wat fijn is: er doen nog zoveel andere vrouwen mee die zich op een soortgelijk pad bevinden als jij. Er zijn zoveel mogelijkheden om herkenning te vinden, elkaar te dragen, jezelf te laten dragen en te kletsen. Wil je liever gewoon alleen meekijken en je niet met de rest mengen, dan is dat net zo oké.

Deze week gaat er eentje zijn waarin je jezelf op een dieper niveau mag ontmoeten - daar waar antwoorden liggen die je met je hoofd niet kunt bedenken. Zoals alle Feel to Heal sessies en de meditatie is ook in deze course het dieper voelen de rode draad door alle onderwerpen en sessies, waardoor er meteen ook daadwerkelijk iets gebeurt bij je van binnen. Want ik geloof dat je alles wel weet, maar dat je het alleen nog hebt te leren voelen. En dat is precies het proces waar ik je van A tot Z in mee ga nemen.

E N  V E R D E R
Direct lijntje met mij voor persoonlijke vragen.
Live vraag & antwoord waarin ik een uur lang dieper in ga op je persoonlijke vragen en er de mogelijkheid is voor iedereen om te delen.
Tot 8 november 2022 toegang tot alle exclusieve meditaties en visualisaties om alles wat je geleerd en gevoeld hebt nog meer diepte te geven.

De live sessies duren ongeveer 60 minuten, inclusief de meditatie.

Ik wil me aanmelden!

Nu aanmelden