Testimonials
Wat anderen zeggen...

Het is altijd fijn om, voordat je zelf misschien de stap maakt om een traject in te gaan, even te lezen hoe het anderen is vergaan. Weet dat, voordat je gaat lezen, iedereen anders is, iedereen andere dingen over zichzelf tegenkomt en ook iedereen op een andere snelheid dingen in de sessies leert. Maar weet ook dat alles wat je hieronder leest, ook voor jou is weggelegd, op jouw eigen unieke tempo en manier :-)

Wat anderen zeggen...

“Lizette is een hele lieve warme coach met een groot hart voor haar werk en haar clienten. Zij heeft mij laten inzien en voelen wie ik als persoon werkelijk van binnen ben. Door de sessies kan ik veel makkelijker mijn gevoel volgen en hoef ik mij niet meer te schamen of bang te zijn voor meningen van buitenaf. Elke sessie voelde ik mij sterker worden in mijn eigen ik en werd mijn intuïtie sterker. Lizette bracht mij licht, helderheid, spiritualiteit en veel gevoel. Ik ben haar enorm dankbaar en zal vaak aan mijn sessies denken en haar dankbaar blijven.”
— Yasmara Cijntje

“Ik ben zoveel gegroeid in het traject met Lizette. Wat ik over mezelf geleerd heb is dat de gedachtes die ik soms had, niet per se waarheid waren. En dat ik meer het gevoel heb gekregen dat ik er mag zijn en ook dat ik niet altijd een goeie dag kan hebben, maar dat ik de volgende dag gewoon weer de draad oppak. 

Door de sessies ben ik ook meer open geworden over mijn gevoel en zelf ook beter naar mijn gevoel gaan luisteren en het meer gaan begrijpen!

Toen ik het traject begon zat ik heel slecht in m'n vel, had ik heel erg last van negatieve gedachtes die mij heel de dag bezig  hielden en was ik super onzeker.

Nu voel ik me hartstikke goed en heb weer zin in het leven! Maar ben er ook oké mee als ik een dag me wat minder goed voel maar blijf er niet meer in hangen.”
— Kate

“Ik kwam bij Lizette via een vriendin van mij, ze zei: ‘ik denk echt dat je hier baat bij hebt’. Op dat moment leefde ik met veel onzekerheden. Relatie problemen, twijfels over school, twijfels over mijzelf en de toekomst. Bij onze eerste 1:1 sessie voelde ik mij gelijk helemaal op mij gemak. Op haar site stond letterlijk ‘Doe alsof je thuis bent’ zo voelde ik mij ook echt. Ik werd door Lizette met liefde en open armen ontvangen. Gelukkig heeft ze mij verder geholpen, ze gaf mij nieuwe inzichten, een boost en hele grote besef momenten. Dit doordat Lizette alleen maar de juiste vragen stelde en ik op antwoorden kwam die ik nodig had.”
— Lisette v/d Hoeven

“Ik werd mij door onze gesprekken erg bewust van mijn eigen invloed op mijn eigen geluk. Ik kwam erachter, dat de veranderingen heel klein hoefde te zijn, om van 70% tevredenheid naar 90 % tevredenheid over mn leven te gaan. Ik ontdekte dat ik mezelf de rust in alle hectiek niet gunde. We zoomden hier samen verder op in de sessies. We kwamen samen tot een concrete aanpak, die ik direct in de praktijk kon gaan uitvoeren. Nu na 4 dagen verandering wil ik niks anders. Ben blij en dankbaar dat ik mezelf deze sessies gegund heb!”
— Kaitlyn Leeraar

"Lizette wist in no-time door mijn zelf-opgetrokken muurtjes heen te breken. Met een aanstekelijk enthousiasme waardoor je zelf óók weer gaat geloven dat het anders kan. Heel dankbaar voor de duw in de goede richting.”
— Peter Boerhout

“Lizette is een echt gevoels en vooral een mensen mens. Ze luistert naar je, denkt met je mee en geeft je de ruimte te zijn wie je bent. Handelt vanuit intuïtie en wilskracht en weet wat ze wil. Door haar doorzettingsvermogen haalt ze het beste naar boven. Ik heb veel aan Lizette gehad in een periode dat ik vast liep met mezelf. Vooral door haar eigen levenservaring heeft ze mij nieuwe inzichten en vooral het gevoel gegeven dat ik er niet helemaal alleen in stond.”
— Sophie Kuilman

“Ik heb een paar sessies bij Lizette gedaan en heb dit als heel fijn ervaren. Ik had niet echt verwachtingen maar vroeg me wel af hoe je in een uur iets kan bereiken waar je zoveel aan hebt. Dit kan Lizette dus. Ik voelde me vanaf moment één heel goed bij haar, ze heeft een open en vrolijke uitstraling en oordeelt niet. Ik vond het heel bijzonder om mee te maken wat voor invloed de sessies op mij hebben gehad; er kwam veel los en daarna ik voelde me veel lichter en vrijer. Ze is echt goed in wat ze doet!”
— Marloes Molhoek

Wil je meer lezen over mijn traject?

Klik hier