1-op-1 traject
Hier lees je meer over mijn 1-1 traject

Waar veel therapieën een cognitieve insteek hebben, is voelen en het lichaam de rode draad in mijn 1-1 traject.

Om veiligheid, rust en vertrouwen te kunnen leren voelen in jezelf, heb je eerst terug te gaan naar het voelen van onveiligheid en alle patronen die daar aan vast zitten. Naar de bron in jezelf afdalen om te kunnen ervaren wat je dagelijks onbewust en bewust met je meedraagt, maar waar je geen ruimte voor kunt maken om welke reden dan ook.

Iedereen die bij mij in een traject stapt, begeleid ik voor drie maanden lang, elke week. Op die manier leert je lichaam dat het in het nu veilig is om alles te voelen wat in het verleden om welke reden dan ook onveilig was. Elk traject begint bij de jeugd - de tijd waarin je als een spons door het leven ging en je alles om je heen, gezond en ongezond, in je opnam als waarheid. Als je als kind wordt blootgesteld aan (emotioneel en fysiek) onveilige situaties, kun je van trauma spreken. Trauma zorgt ervoor dat je lichaam in de overlevingsmodus terecht komt. In mijn traject begeleid ik je terug naar de bron van waar je angst, copingmechanismen, verdriet en onrust vandaan komen. Het voelen van de emotionele lading erachter zorgt dat je lichaam veiligheid kan ervaren. 

Kennismaking

Geen enkel traject is hetzelfde, omdat iedereen anders is en daarmee ook een andere focus en benadering nodig heeft. Om jou de ruimte te geven om te delen waar je op dit moment tegenaan loopt, begin ik voor een traject altijd met een kennismakingsgesprek. Deze kennismaking is er zodat ik je kan teruggeven op welke manier ik je zou kunnen begeleiden en zodat je kunt voelen of dit is waar je naar op zoek bent. Een kennismaking is altijd kosteloos en vrijblijvend. Je bent dus niet verplicht om een traject te starten na een kennismaking. De kennismaking kan in mijn praktijk in Haarlem, of online via Google Meet. 

Drie maanden traject

+ Sessies van 90 minuten
+ Onbeperkt contact via WhatsApp, Mail en Telefoon
+ Een samenvatting van elke sessie in je eigen online omgeving
+ Mogelijkheid om tussendoor te sparren
+ Onbeperkt lenen van mijn boeken
+ Toegang tot al mijn meditaties (t.w.v. €136,-)

De investering voor dit traject is €2500,-. Bij een eenmalige betaling is de investering €2300,-. De andere optie is een betaling in vier termijnen van €625,- per termijn.

Ik wil kennismaken / ik heb een vraag

Naam
Email
Vraag