1-op-1 traject
Hier lees je meer over mijn 1-1 traject

Waar veel therapieën een cognitieve insteek hebben, is voelen en het lichaam de rode draad in mijn 1-1 traject.

In mijn traject begeleid ik vrouwen die al veel therapieën achter de rug hebben en ook vrouwen die voelen dat ze klaar zijn om de eeste stap te zetten in hun helingsproces. Plus iedereen daar tussenin. 

Iedereen die bij mij in een traject stapt, begeleid ik voor drie maanden lang, elke week. Op die manier leert je lichaam dat het in het nu veilig is om alles te voelen wat in het verleden om welke reden dan ook onveilig was. Sommige vrouwen vinden het fijn om elke week langs te komen in mijn praktijk, anderen volgen hun traject volledig online. Weer anderen wisselen online en fysiek af. Net wat je persoonlijk fijn vindt.

Kennismaking

Geen enkel traject is hetzelfde, omdat iedereen anders is en daarmee ook een andere focus en benadering nodig heeft. Om jou de ruimte te geven om te delen waar je op dit moment tegenaan loopt, begin ik voor een traject altijd met een kennismakingsgesprek. Deze kennismaking is er zodat ik je kan teruggeven op welke manier ik je zou kunnen begeleiden en zodat je kunt voelen of dit is waar je naar op zoek bent. Een kennismaking is altijd kosteloos en vrijblijvend. Je bent dus niet verplicht om een traject te starten na een kennismaking. De kennismaking kan in mijn praktijk aan de Damaststraat in Haarlem, of online via Google Meet. 

Drie maanden traject
+ Elke week een sessie (of meer als je dat nodig hebt)
+ Onbeperkt contact via WhatsApp
+ Een samenvatting van elke sessie in je eigen online omgeving
+ Mogelijkheid om tussendoor te sparren

De investering voor dit traject is €2500,-. Bij een eenmalige betaling is de investering €2300,-. De andere optie is een betaling in vier termijnen van €625,- per termijn.

Ik wil kennismaken / ik heb een vraag

Naam
Email
Vraag