1-op-1 traject
Hier lees je meer over mijn 1-1 traject

V O E L E N...

De sessies in een 1-1 traject zijn gericht op voelen. Niet zomaar. Het lichaam heeft door trauma allerlei beschermingsmechanismen ontwikkeld die ervoor zorgen dat je beschermd wordt tegen het voelen van pijn, angst, verdriet, boosheid, etc. Je gaat allerlei patronen ontwikkelen om bij die pijn weg te blijven (de thema's die ik in mijn posts op onder andere Instagram beschrijf).

‘Heling’ gaat over het toelaten van onveiligheid, zodat het lichaam weer kan ervaren dat het in het nu veilig is. Daar heeft het lijf een ervaring voor nodig. Om de manier waarop je systeem omgaat met bedreigingen te kunnen ‘veranderen’, heeft je lijf ruimte nodig om alle triggers die je ervaart in het dagelijks leven, ruimte te geven door ze te doorvoelen.

N I E T  M E E R  V E R M I J D E N
Dat in plaats van de triggers te vermijden, jezelf er doorheen pushen, jezelf vertellen dat ‘het wel gaat’, ga je op deze manier je systeem nieuwe ervaringen geven in het volledig voelen van wat het systeem eerder labelde als ‘heel erg gevaarlijk’. Zo leert je lijf dat het ervaren ervan in het nu veilig is. Of dat nu een nieuwe relatie is, jezelf laten horen en zien in sociale situaties, je stem laten horen, verbinding aangaan met een ander, of je verlangens ruimte geven. 

Deze dingen kunnen voor je lijf extreem eng voelen, omdat het terugvalt op eerdere ervaringen (en waarschijnlijk je enige ervaringen) waarin je onveiligheid ervaarde op welke manier dan ook, toen je kwetsbaar was, liefde nodig had, gezien wilde worden, jezelf wilde uiten, wilde voelen en/of wilde verbinden met anderen. 

V E I L I G H E I D  E R V A R E N
Door dit keer op keer te ervaren (daarom duurt een traject drie maanden en zijn de sessies wekelijks) leert je lichaam veilig te hechten met zichzelf. Waardoor de alarmbellen en de beschermingsmechanismen stap voor stap zachter worden en verdwijnen. Waardoor je comfortabel wordt in alle gevoelens die je ervaart, je bewust wordt van je triggers en systemen, je op het verleden kunt reflecteren met minder angst, schaamte, verdriet en andere oordelen, je leert luisteren naar wanneer je hulp nodig hebt en die ook kunt accepteren, je kunt toegeven aan je verlangens en behoeften zonder je schuldig te voelen, je naar jezelf kunt kijken met compassie in plaats van negativiteit, je meer vertrouwen ervaart in en met jezelf.
K E N N I S M A K I N G
Geen enkel traject is hetzelfde, omdat iedereen anders is en daarmee ook een andere focus en benadering nodig heeft. Om jou de ruimte te geven om te delen waar je op dit moment tegenaan loopt, begin ik voor een traject altijd met een kennismakingsgesprek. Deze kennismaking is er zodat ik je kan teruggeven op welke manier ik je zou kunnen begeleiden en zodat je kunt voelen of dit is waar je naar op zoek bent. Een kennismaking is altijd kosteloos en vrijblijvend. Je bent dus niet verplicht om een traject te starten na een kennismaking. De kennismaking kan in mijn praktijk in Haarlem, of online via Google Meet. 


Drie maanden traject

+ Sessies van 90 minuten
+ Een samenvatting van elke sessie in je eigen online omgeving
+ Mogelijkheid om tussendoor te sparren
+ Onbeperkt lenen van mijn boeken
+ Toegang tot al mijn meditaties (t.w.v. €136,-)

De investering voor dit traject is €2500,-. Bij een eenmalige betaling is de investering €2300,-. De andere optie is een betaling in vier termijnen van €625,- per termijn.

Ik wil kennismaken / ik heb een vraag

Naam
Email
Vraag