Meditaties
Lees hier meer over mijn meditaties

Mediteren zorgt voor verbinding met jezelf. Het verlaagt je hersenfrequentie, waardoor je hoofd rustiger wordt en je lichaam zich makkelijker kan openen voor emoties, (oude) pijn en behoeften/verlangens.

Al mijn meditaties heb ik op zo'n manier gemaakt, dat ik je meeneem in het proces van diep voelen, helend voelen. Ooit voelde het voor je lichaam onveilig om te voelen. Was het teveel om te voelen en/of te pijnlijk. Je lijf heeft de pijn vastgezet, en achter een muur op slot gedaan. Het belang van helend voelen is je lichaam leren dat het in het NU veilig is om alle onafgemaakte emoties alsnog te doorvoelen. Zodat je lichaam kan ontdooien, de emoties kunnen stromen en je niet meer constant rondloopt met die onrust, een alert lichaam en hoofd, angst en verdriet. Ik heb verschillende meditaties gecreëerd die je stuk voor stuk helpen de emoties te voelen.

LOSSE MEDITATIES

Wil je liever zelf kiezen welke meditaties je aanschaft, kies dan de meditaties welke aansluiten bij wat je nodig hebt. Laat het me gerust weten als je twijfelt.

Feel to Heal Meditatie (meer dan 500x verkocht) € 39.00

De Feel to Heal Meditatie is een unieke, superkrachtige meditatie gebaseerd op alle technieken die ik toepas in 1-1 sessies in mijn trajecten en groepssessies. Wat er in sessies gebeurt is zo magisch, dat ik wilde dat iedereen dat kan ervaren.


Selflove meditatie € 39.00

Selflove, van jezelf houden, kun je niet volledig als je niet alle stukjes van jezelf kunt zien. De weggestopte stukjes horen ook bij jou. Het is essentieel dat je deze ruimte geeft en ziet. dan komt er ruimte voor (zelf)liefde. Deze meditatie begeleid je er doorheen en naartoe.

 


Hartopener meditatie € 39.00

Leer luisteren naar het verlangen van je hart. Deze meditatie helpt je de verbinding met je hart te herstellen, door te oefenen met het openen ervan en te leren luisteren naar wat je hart je ingeeft. Hoe vaker je deze meditatie doet, hoe krachtiger. Fijn om de dag mee te beginnen.


Embrace meditatie € 39.00

Een krachtige, en heel effectieve meditatie waarin ik je meeneem in het proces van het voelen van kwetsbaarheid: een heel erg belangrijk onderdeel van heling. In de meditatie komt ook een stuk innerlijk kindwerk aan bod.


Me Meditatie € 39.00

In de Me Meditatie begeleid ik je stapje voor stapje terug naar waar je jezelf bent kwijtgeraakt en bied ik je de veiligheid om op je eigen tempo te verbinden met wie je bent. Veiligheid en vertrouwen voelen als het om jezelf gaat is wat je leert met deze meditatie.


Safety meditatie € 39.00

Misschien heb je geen idee waar de moeite met ontspannen vandaan komt. Wat je reden ook is om (meer) te willen ontspannen: in de Safety meditatie begeleid ik je er naartoe. Hoe vaker je de meditatie luistert, hoe comfortabeler je ermee wordt. Fijn voor het slapengaan.


Connection meditatie & GRATIS bodyscan meditatie € 39.00

Meer rust in je hoofd - meer in verbinding met je lichaam


MEDITATIEBUNDELS

In de meditatiebundels heb je alle meditaties bij elkaar die je helpen om stap voor stap het gevoel van veiligheid en erkenning te ervaren in jezelf. Bij de bundels zit het 37 pagina's dikke Feel to Heal werkboek. Het zit boordevol oefeningen en info waarmee je de meditaties verdiept, en andersom. De combinatie tussen praktische oefeningen in het werkboek en lichamelijke ervaringen door de meditaties ga je alle lagen van het helingsproces door.

Reconnect Bundel € 159.00

De Reconnect Bundel is een bundel van de Embrace (connectie maken met je eigen beschermingsmechanismen), Selflove (connectie met je eigen lichaam leren herstellen), de Hartopener meditatie (leren verbinden met en luisteren naar je hartsverlangens). Daarnaast krijg je er ook het Feel to Heal werkboek bij, wat je proces op een praktische manier in beweging zet. Deze bundel is fijn als je veel last hebt van onrust, piekeren en uit verbinding zijn met jezelf.


Safety Bundel € 159.00

De Safety Bundel is een bundel van de Feel to Heal (veiligheid in alles voelen), de Safety (veiligheid in voelen van ontspanning) en de Me meditatie (veiligheid in jezelf toestaan wat er is en niet is). Daarnaast krijg je er ook het Feel to Heal werkboek bij, wat je proces op een praktische manier in beweging zet. Deze bundel is fijn als je last hebt van angst en onveiligheid in en buiten jezelf.


All-in Bundel € 260.00

Met deze bundel krijg je al mijn meditaties, en ontvang je het Feel to Heal werkboek (t.w.w. €49,-) er gratis bij. Met alle meditaties blijft er geen stukje van jouw helingsproces onaangeraakt en ga je diep in je reis naar binnen. Het werkboek verdiept je proces op een praktische manier, wat heel fijn is naast het lichaamswerk wat je met de meditaties doet. Deze bundel is fijn als je klaar bent om alles te voelen en ontdekken van jezelf, wat bewust en onbewust wordt weggestopt.


E R V A R I N G E N
FEEL TO HEAL WERKBOEK

In dit werkboek ga je stapje voor stapje en laagje voor laagje naar binnen keren. Alles van jouw binnenwereld ontdekken. Dit werkboek bevat zowel opdrachten als vragen, die aansluiten op mijn meditaties. Daarnaast zit het boordevol info over trauma, beschermingsmechanismen en patronen, zodat je bewustzijn kunt ervaren en met de dingen die je tegenkomt aan de slag kunt in bijvoorbeeld mijn meditaties. 

Feel to Heal Werkboek € 49.00

Het werkboek telt 37 pagina's en begeleidt je op een praktische manier naar en door je gevoelswereld. Het werkboek bevat oefeningen en opdrachten waarmee je diepere lagen in jezelf aanraakt en daarmee je weg naar heling. De thema's die aan bod komen zijn o.a. trauma, verlatingsangst, pleasen, codependentie en zelfafwijzing. Het werkboek is perfect te combineren met mijn meditaties. 


Voor wie zijn de meditaties?

Voor iedereen die meer in verbinding wil komen met het hart, je intuïtie. Maar in het bijzonder is de meditatie voor alle mensen die zich herkennen in de dingen die ik deel op Instagram.

Daarnaast zijn de meditaties fijn voor jou als:
> Je emoties je overvallen
> Je nooit echt geleerd hebt hoe je emoties moet uiten
> Je veel onrust in je lichaam voelt
> Je een onrustig hoofd hebt vol gedachten
> Je voelen moeilijk vindt
> Je voelt dat er veel zit, maar het niet tot uiting komt
> Je je emotioneel geblokkeerd voelt
> Je huilen niet makkelijk vindt
> Je bang bent voor alles wat er komt als je jezelf openstelt voor je gevoelens
> Je geen idee hebt hoe je moet voelen en of je het wel kunt

Wat krijg ik en hoe werkt het?

Je krijgt een MP3-bestand wat je na het downloaden ervan zo vaak als je wil kunt afspelen op je telefoon of je laptop. Daarnaast kun je in de persoonlijke online omgeving op mijn website de meditatie altijd op nieuw downloaden. Na het downloaden zoek je een fijne plek op waar je niet gestoord kunt worden (slaapkamer of lekker op de bank, bijvoorbeeld) en druk je op ‘afspelen’. De rest spreekt voor zich.

Moet ik ervaren zijn als het gaat om mediteren?

Absoluut niet. Dit is voor iedereen. Jong, oud, ervaren of totaal onervaren.

Hoe lang duren de meditaties?

Tussen de 20 en 30 minuten.

Sluit je ogen en laat je meevoeren met mijn stem die jou helemaal begeleidt naar jouw eigen gevoelswereld. De plek waar emotionele blokkades liggen, pijnlijke emoties liggen opgeslagen, verdriet vastzit en boosheid. Maar ook de kern van blijheid, vrijheid, liefde en levensvreugde. Hoe dieper je zakt naar deze plek, hoe meer ruimte er komt voor alles wat wil stromen in jou. Waardoor je je vrij, licht, en diep rustig voelt.